Uterum

– Sköna uterum förlänger säsongen

Ett uterum från Skånsk Fönstermiljö förlänger både kvällarna och sommaren. Njut av årstiderna och den sköna känslan av att vara en del av trädgården, i uterummets sköna och behagliga miljö.

Vi har många olika varianter på uterum, välj ett som passar dig.

Rörliga taklameller, kraftiga vädertak och väggar av screen-väv är bara några av de möjligheter som finns. Prata med oss så kan vi tillsammans skapa ett uterum som du kan trivas i och använda länge.

Kontakta oss

Relaterade produkter

Camargue uterum

Camargue är ett uterum med stor flexibilitet. Välj till rörliga taklameller för att öppna upp för solljus, kraftigt vädertak som håller för regn och vind eller vägg i screenväv som släpper in mer ljus men skyddar mot blåsten.

Läs mer

Algarve uterum

Algarve är ett underbart uterum som kan placeras nästan var som helst – vid sidan av poolen, på uteplatsen eller ute i trädgården som en pergola. Algarve kommer med öppningsbara taklameller som släpper in solljus på sena vårdagar och tidiga höst, när du vill sitta ute men ändå njuta av solens värmande strålar.

Läs mer

Plaza Home & Pro

Plaza Home & Pro är ett otroligt flexibelt och solitt uterum i form av ett textiltak. Terrasstaket är helt tillverkat i textil med utfälld väv som bärs upp av stabila stödvärbalkar. Med infällbart tyg kan du välja själv om du vill njuta av solens strålar eller skydda dig från dem.

Läs mer

PergoTex uterum

Eleganta PergoTex har ett flexibelt tak som skyddar mot sol, vind och regn. När solen kommer fram öppnar du bara upp taket och njuter i solskenet. Den självbärande konstruktionen tål starka vindar och det finns möjlighet att komplettera med skjutdörrar i glas för härlig uterumskänsla.

Läs mer