Terrassmarkiser

– för din uteplats

Med terrassmarkiser kan du skapa ett extra rum i din trädgård, skyddad från solens skarpa strålar. En ombonad, vacker och behaglig uteplats där du kan njuta av varma dagar och ljumma kvällar. Våra terrassmarkiser tillverkas av den ledande leverantören Weinor och finns ett stort antal utföranden. Samtliga produkter anpassas efter dina behov och önskemål. Det finns dessutom många smarta tillbehör som förhöjer upplevelsen, till exempel automatisering och motorstyrning som justerar markisen så att den hamnar precis där du vill ha den.

Det finns tre olika markistyper att förhålla sig till:

Helkassett
I infällt läge ligger både armar och väv i en omslutande och skyddande kassett
Cassita II >>
SeminaLife >>

Halvkassett
Motsvarande för en halvkassett är att väven ligger omsluten av en skyddande kassett men armarna ligger utanför.
Riviera R2000 >>

Öppen markis
Väljer man en ”öppen markis” kommer både armar och väv att vara synliga även i infällt läge – en markismodell utan chassi kan man kalla det. Den kan förses med ett separat skyddstak.
Riviera R1500 >>
Riviera R1800 >>
Riviera R2000 >>
Riviera R2000 Plus >>

Kontakta oss

Relaterade produkter

Markiser

Skånsk Fönstermiljö erbjuder alla typer av markiser. Oavsett om du vill köpa en ny markis eller snygga till den du har kan vi erbjuda dig flera bra lösningar från Europas ledande leverantörer.

Läs mer

Sidomarkiser

En sidomarkis eller sideline skyddar din uteplats från både sol, vind och insyn. Väven dras enkelt in och ut och när den inte används är den väl skyddad i kassetten. Sidomarkisen går att få med både en tät markisväv och en mer transparent screenväv.

Läs mer

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser skapar ett behagligt inomhusklimat genom att skärma av ljus och värme från solen. Dessutom ger de ditt hus en personlig karaktär. Du kan själv välja mellan massvis av olika vävar för att hitta en som passar just dina fönster.

Läs mer