Terrassmarkiser

– för din uteplats

Vi erbjuder alla typer av markiser och solskydd. Är det terrassmarkiser du söker kan vi erbjuda en mängd olika alternativ.

De finns i olika utföranden som till exempel med benstöd, extra vind- och vädertåliga, med eller utan kassettskydd som några alternativ.

Är det så att du redan har en terrass- markis kan det i en del fall vara idé att förnya den istället för att köpa helt nytt. Man kan till exempel byta ut väven som är det första som både bleks och slits.

Terrassmarkiser

Oavsett om du vill köpa en ny terrassmarkis eller snygga till den du redan har kan vi erbjuda dig flera bra lösningar från Europas ledande leverantörer. Vi arbetar med de senaste lösningarna och materialen. Och vi har kvalitén som gör att du kan känna dig trygg med att du gör en bra investering. Med en terrassmarkis kan du enkelt skapa ett uterum. En plats där du njuter av skuggan på dagen och på kvällarna behåller den värmen och förlänger härliga sommarkvällar. Vi har ett brett sortiment med den senaste tekniken och designen.

Och du kan välja bland mängder av olika vävar som ger en mängd olika stiluttryck. Man kan välja att låta väven smälta in i fasaden eller gå motsatt väg och låta terrassmarkisen ta för sig, kanske tillsammans med andra detaljer i fasaden med samma uttryck eller färg.

Man kan komplettera sin nya terrassmarkis med fjärrkontroll, automatik, extra värme och skön belysning. På kvällen händer det mycket med vilket uttryck uteplatsen får beroende på hur man arbetar med ljuset.Vi har ett stort utbud av tillbehör till dina terrassmarkiser, så att det blir precis som du har tänkt dig!

Vi har även traditionella gardiner för utomhusbruk som ytterligare för- stärker känslan ombonat rum. De tål att hänga ute och gör mycket för att mjuka upp en uteplats, precis som mjuka textilier gör inomhus.

Du får alltid tre års garanti, så att du känner dig trygg med din investering.

Det finns tre olika markistyper att förhålla sig till:

Helkassett
I infällt läge ligger både armar och väv i en omslutande och skyddande kassett
Cassita II >>
SeminaLife >>
Hestra Toskana >>

Halvkassett
Motsvarande för en halvkassett är att väven ligger omsluten av en skyddande kassett men armarna ligger utanför.
Hestra Family >>

Öppen markis
Väljer man en ”öppen markis” kommer både armar och väv att vara synliga även i infällt läge – en markismodell utan chassi kan man kalla det. Den kan förses med ett separat skyddstak.
Hestra FA 42 >>

Kontakta oss

Relaterade produkter

Terrassmarkiser

Markiser

Skånsk Fönstermiljö erbjuder alla typer av markiser. Oavsett om du vill köpa en ny markis eller snygga till den du har kan vi erbjuda dig flera bra lösningar från Europas ledande leverantörer.

Läs mer

Terrassmarkiser

Sidomarkiser

En sidomarkis eller sideline skyddar din uteplats från både sol, vind och insyn. Väven dras enkelt in och ut och när den inte används är den väl skyddad i kassetten. Sidomarkisen går att få med både en tät markisväv och en mer transparent screenväv.

Läs mer

Terrassmarkiser

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser skapar ett behagligt inomhusklimat genom att skärma av ljus och värme från solen. Dessutom ger de ditt hus en personlig karaktär. Du kan själv välja mellan massvis av olika vävar för att hitta en som passar just dina fönster.

Läs mer