Spolrullgardiner

– För miljöer som kräver extra driftsäkerhet

Sjukhus, skolor och andra arbetsplatser – är spolrullgardinen det primära invändiga solskyddet. De är gjorda och testade för de extra påfrestningar man kan förvänta sig i en offentlig miljö.

Den passar även bra i andra miljöer som kräver solskydd av stora mått – kulturbyggnader, konsthallar och andra offentliga miljöer. Naturligtvis också i privata miljöer där glasytorna är stora och många.

Är spolrullgradinens dimensionerna riktigt stora finns det modeller med utväxling i konstruktionen som gör att även de stora blir lättmanövrerade.

Alla spolrullgardiner med motor kan seriekopplas. De monteras i fönsternischen, taket eller på väggen. Vill man dölja vävrullen kan man få den placerad i en kassett. Har man behov av mörkläggning kan man få spolrullgardinen i kassett där gejdrar är placerade i nischens sidor där väven löper – det minskar ströljus att nå in i rummet.

Manövrering
Snäckväxel eller tyst motor på 230 volt och solautomatik.

Textil
Man kan man få dem i en mängd olika typer – vävar i ett hundratal olika slag; färger, mönster, genomsiktlig screen, mörkläggande – många varianter.

Min bredd 300 mm (650 mm med motor)
Max bredd 4500 mm
Max höjd 4600 mm (beroende på väv)
Seriekoppling – som max tre gardiner.

Kontakta oss

spolrullgardin