Solskydd ute

Utvändiga solskydd finns i många olika utföranden beroende på dina behov och önskemål. Fönstermarkiser och screen skapar ett behagligt inomhusklimat och hjälper dessutom till att spara energi. Terassmarkiser skapar en skön och svalkande skugga över uteplatsen. Och med ett härligt uterum kan du förlänga utesäsongen och de sköna sommarkvällarna. Behöver du hjälp med vad du ska välja för solskydd utomhus? Vi erbjuder rådgivning och kan anpassa alla våra lösningar efter dina behov!

Solskydd ute

Markiser

Vi erbjuder flera olika typer av markiser. Oavsett om du vill köpa en ny markis eller snygga till den du har kan vi erbjuda dig flera bra lösningar.
Solskydd ute

Utvändiga gardiner

Vi erbjuder utvändiga gardiner från Sandatex i många kulörer och texturer. Gardinerna mjukar upp och skärmar av din pergola från sol och insyn. Dessutom är de motståndskraftiga mot fukt och smuts.
Solskydd ute

Fasadpersienner

Fasadpersienner är inte bara bra för att skapa en behaglig inomhustemperatur genom att förhindra överhettning och bländning – de kan också hjälpa dig att spara energi.
Solskydd ute

Fönstermarkiser

Sätt din egen prägel på huset och skapa en behaglig inomhusmiljö med en snygg fönstermarkis.
Solskydd ute

Screen

Vår screen för utvändig solavskärmning är anpassad efter vårt nordiska klimat. Den tål vindstyrka upp till 32 m/s och är insektssäker.
Solskydd ute

Smarta styrningslösningar

Med en lätt knapptryckning på fjärrkontrollen styr du dina smart markiser – individuellt eller i grupp.
Solskydd ute

Uterum och pergola

Njut av årstiderna och den sköna känslan av att vara en del av trädgården, i uterummets sköna och behagliga miljö.
Solskydd ute

Fasta solskärmar

Fasta solskärmar är ett solskydd som är fastmonterat utomhus. Solskärmen är tillverkad i specialbehandlad aluminium och kan monteras på både nya och gamla fastigheter.