Solskydd inne

Våra produkter som ger solskydd inomhus fyller flera funktioner. Dels är de vackra och skapar en ombonad känsla. Dels kan du välja mellan att mörklägga sovrummet med hjälp av en rullgardin, få ett insynsskydd med en lamellgardin eller ett effektivt solskydd med en snygg persienn. Våra solskydd för inomhusbruk är mycket anpassningsbara och kan skräddarsys efter dina behov. Behöver du hjälp med vad du ska välja för solskydd inomhus? Vi erbjuder rådgivning och kan anpassa alla våra lösningar efter dina behov.

Solskydd inne

Rullgardiner

Vi erbjuder alla möjliga utföranden, från en diskret rullgardin som smälter in till en utstickare som verkligen syns i fönstret.
Solskydd inne

Duettegardiner

Med duettegardiner får du solavskärmning och mörkläggning i ett. Duette har två lager väv som skapar en luftficka som håller värmen inne på vintern och skärmar av solen på sommaren.
Solskydd inne

Gardiner

Skånsk Fönstermiljö har ett stort sortiment gardiner – allt från klassiska lamellgardiner till mönstrade fräcka panelgardiner.
Solskydd inne

Plisségardiner

Plisségardiner är ett elegant val som passar i många olika miljöer och stilar. Du väljer själv hur mycket ljus plisségardinen ska släppa in, från transparent till mörkläggande.
Solskydd inne

Persienner

Trä eller aluminium, enfärgade eller mönstrade, breda lameller eller smala. Din smak och dina behov får avgöra.
Solskydd inne

Smarta rullgardiner

I stort sett alla våra solskydd går att motorisera. Med en lätt knapptryckning på fjärrkontrollen styr du din rullgardin, persienn eller lamell – individuellt eller i grupp.