rullgardiner

Rullgardiner

– för optimalt solskydd

Rullgardiner från Skånsk Fönstermiljö är en klassiker som passar i alla rum. Vi erbjuder alla möjliga utföranden, från en diskret rullgardin som smälter in till en utstickare som verkligen syns i fönstret. Oavsett vad du väljer är du alltid garanterad optimal solavskärmning med tidlöst utseende.

Din rullgardin kan fås i mängder av vävar: transparent, halvtransparent, tät och mörkläggande. Det finns även tillval och detaljer som gör rullgardinen unik, tex en snygg list eller dragknopp i skinn eller trä.

Kontakta oss

Relaterade produkter

rullgardiner sovrum

Effektgardin

Med en effektgardin får du en modern och stilren gardin som passar varje fönster och varje utsikt. Den finns i ett stort antal vävar och färger och anpassas efter dina önskemål.

Läs mer

rullgardiner malmö

Facettegardin

En facette har dubbel väv med vågräta ränder som gör att du kan styra ljus och insyn snabbt och enkelt. Facettegardinen är unik i sitt slag eftersom det går att höja och sänka med både öppen och stängd väv.

Läs mer

rullgardiner_2

Silhouettegardin

Drömmer du om solavskärmning som både är vacker, funktionell och helt unik i sitt slag – då ska du välja vår gardin Silhouette.

Läs mer