Plisségardiner

– med raka linjer och vackra tyger

Plisségardiner är ett elegant val som passar i många olika miljöer och stilar. Gardinen rullas mjukt upp och ner tack vare den veckade väven. Beroende på hur tjock väv du väljer kan du styra ljusinsläppet, från transparent till mörkläggande.

Det gör att plisségardinen passar lika bra i uterummet eller vardagsrummet som i sovrummet.

Det är enkelt att hitta en gardin som funkar i ditt hem. Våra plisségardiner finns i 200 olika färger, mönster och strukturer. Välj själv om du vill ha diskret vita eller sobert mörka gardiner, eller kanske göra gardinen till en inredningsdetalj med klar färg eller roligt mönster.

Våra plisségardiner passar för fönster i alla storlekar och former. Vi erbjuder plissébredder på 25, 32 och 64 mm.

Kontakta oss

Plisségardiner

Relaterade produkter

gardiner

Gardiner

Skånsk Fönstermiljö har ett stort sortiment gardiner – allt från klassiska lamellgardiner till mönstrade fräcka panelgardiner. Vilket utseende eller funktion du än söker så har vi en gardin som passar.

Läs mer

lamellgardiner

Lamellgardin

Lamellgardiner har lodräta linjer som skapar en härligt öppen känsla som passar bra i stora fönster. Beroende på om du ska sätta upp dina lamellgardiner i uterummet eller inomhus kan du anpassa mörkläggningsförmågan.

Läs mer

hissgardiner

Hissgardin

Hissgardinernas längd justeras enkelt genom att hissa dem upp och ner. Gardinerna skapar en skön känsla hemma, oavsett om du väljer en lätt och transparent väv eller om du föredrar en kraftigare kvalitet.

Läs mer

panelgardiner

Panelgardin

Våra panelgardiner tillverkas av rullgardinsväv och har en flexibel skena gör det enkelt att hänga upp dem precis där det behövs. Panelgardiner passar bra för att skärma av stora fönsterpartier och kan också användas som rumsavdelare.

Läs mer

Plisségardiner

Duettegardin

Våra duettegardiner blir snabbt ett stilrent och energieffektivt blickfång till ditt hem. Duette finns i en mängd olika färger, mönster och vävar, som låter dig sätta din egen prägel på gardinerna.

Läs mer