Plaza Viva

Plaza Viva är en otroligt flexibel och solid markis med ben som klarar lite mer vind. Terrasstaket är helt tillverkat i textil med utfälld väv som bärs upp av stabila stödtvärbalkar.

Med infällbart tyg kan du välja själv om du vill njuta av solens strålar eller skydda dig från dem. Pergola- markisen går att göras upp till 60 kvadratmeter stort med ett maxi- malt utfall på fem meter.

Gör dig redo för omväxlande svensk som- mar med Plaza Viva. Med ett ben av teleskopmodell och en lutning på 5 grader rinner regnvattnet av och i kombination med den vattenavvisande Weitex-väven får du ett utmärkt regnskydd.

Kontakta oss

plaza home pro

Relaterade produkter

Camargue uterum

Camargue är ett uterum med stor flexibilitet. Välj till rörliga taklameller för att öppna upp för solljus, kraftigt vädertak som håller för regn och vind eller vägg i screenväv som släpper in mer ljus men skyddar mot blåsten.

Läs mer

Algarve uterum

Algarve är ett underbart uterum som kan placeras nästan var som helst – vid sidan av poolen, på uteplatsen eller ute i trädgården som en pergola. Algarve kommer med öppningsbara taklameller som släpper in solljus på sena vårdagar och tidiga höst, när du vill sitta ute men ändå njuta av solens värmande strålar.

Läs mer

PergoTex uterum

Eleganta PergoTex har ett flexibelt tak som skyddar mot sol, vind och regn. När solen kommer fram öppnar du bara upp taket och njuter i solskenet. Den självbärande konstruktionen tål starka vindar och det finns möjlighet att komplettera med skjutdörrar i glas för härlig uterumskänsla.

Läs mer