Panelgardiner

– för flexibel placering

Våra panelgardiner tillverkas av rullgardinsväv och har en flexibel skena gör det enkelt att hänga upp dem precis där det behövs.

Panelgardiner passar bra för att skärma av stora fönsterpartier och kan också användas som rumsavdelare. Hur många paneler som behövs styrs av ljusinsläppet och behovet av avskärmning.

Det är enkelt att hitta en personlig stil med panelgardinerna. Kombinera enfärgade och mönstrade paneler för spännande effekter! Och har du högt i tak löser vi det. Med en bredd på upp till 120 cm och en höjd på 3,5 m kan även dina riktigt höga fönster prydas av panelgardiner.

Kontakta oss

Panelgardiner

Relaterade produkter

Panelgardiner

Gardiner

Skånsk Fönstermiljö har ett stort sortiment gardiner – allt från klassiska lamellgardiner till mönstrade fräcka panelgardiner. Vilket utseende eller funktion du än söker så har vi en gardin som passar.

Läs mer

Panelgardiner

Plisségardin

Plisségardiner är ett elegant val som passar i många olika miljöer och stilar. Gardinen rullas mjukt upp och ner tack vare den veckade väven. Beroende på hur tjock väv du väljer kan du styra ljusinsläppet, från transparent till mörkläggande.

Läs mer

Panelgardiner

Hissgardin

Hissgardinernas längd justeras enkelt genom att hissa dem upp och ner. Gardinerna skapar en skön känsla hemma, oavsett om du väljer en lätt och transparent väv eller om du föredrar en kraftigare kvalitet.

Läs mer

Panelgardiner

Lamellgardin

Lamellgardiner har lodräta linjer som skapar en härligt öppen känsla som passar bra i stora fönster. Beroende på om du ska sätta upp dina lamellgardiner i uterummet eller inomhus kan du anpassa mörkläggningsförmågan.

Läs mer

Panelgardiner

Duettegardin

Våra duettegardiner blir snabbt ett stilrent och energieffektivt blickfång till ditt hem. Duette finns i en mängd olika färger, mönster och vävar, som låter dig sätta din egen prägel på gardinerna.

Läs mer