Montering av solskydd

Skånsk Fönstermiljö använder enbart våra egna, välutbildade montörer och servicetekniker. Det säkerställer att all montering av solskydd blir korrekt, vilket är viktigt för funktionalitet, garanti och livslängd. Och behövs det speciallösningar utöver det vanliga är våra erfarna montörer din trygghet. De har genomfört ett stort antal installationer i både kommersiella fastigheter och privata villor och vet hur de bäst ska lösa varje uppdrag.

Kontinuerlig utbildning

Med jämna mellanrum går våra montörer och servicetekniker på utbildningar hos våra leverantörer. Det betyder att vi har den senaste kunskapen om produkter, teknik och säkerhet, så att vi kan ge dig som kund bästa möjliga lösning. Vår personal har även utbildats hos Hilti i fästteknik och kemi för att skapa en säkrare arbetsmiljö.

En trygg arbetsplats

En säker arbetsmiljö är A och O för oss. Det gäller både när vi är hemma hos dig som privatperson eller arbetar med stora kommersiella projekt. Samtliga har genomgått liftutbildning, kurser i att bygga ställning och har fallskydd. För att du som kund ska känna dig trygg med oss som entreprenör omfattas vi av kollektivavtal och tillämpar ID06 i vår verksamhet.

Kontakta oss