Markiser

– Snygga markiser för alla fasader

Skånsk Fönstermiljö erbjuder alla typer av markiser. Oavsett om du vill köpa en ny markis eller snygga till den du har kan vi erbjuda dig flera bra lösningar från Europas ledande leverantörer. Dessutom får du alltid tre års garanti, så att du känner dig trygg med din investering.

Med en terrassmarkis kan du skapa ett uterum på 30 sekunder. Njut av skuggan på dagen eller stäng ute daggen under härliga sommarkvällar. Vi har ett modernt sortiment med den senaste tekniken och designen. Och du kan välja bland mängder av olika vävar.

Fjärrkontroll, automatik, extra värme eller skön belysning? Vi erbjuder ett stort utbud av tillbehör till dina markiser, så att det blir precis som du har tänkt dig!

Kontakta oss

Relaterade produkter

Terassmarkiser

Med terrassmarkiser kan du skapa ett extra rum i din trädgård, skyddad från solens skarpa strålar. En ombonad, vacker och behaglig uteplats där du kan njuta av varma dagar och ljumma kvällar. Våra terrassmarkiser tillverkas av den ledande leverantören Weinor och finns ett stort antal utföranden.

Läs mer

Sidomarkiser

En sidomarkis eller sideline skyddar din uteplats från både sol, vind och insyn. Väven dras enkelt in och ut och när den inte används är den väl skyddad i kassetten. Sidomarkisen går att få med både en tät markisväv och en mer transparent screenväv.

Läs mer

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser skapar ett behagligt inomhusklimat genom att skärma av ljus och värme från solen. Dessutom ger de ditt hus en personlig karaktär. Du kan själv välja mellan massvis av olika vävar för att hitta en som passar just dina fönster.

Läs mer