Markiser

– Snygga markiser för alla fasader

Vi erbjuder alla typer av markiser och solskydd. Är det markiser du söker kan vi erbjuda en mängd olika alternativ. De finns i olika utföranden och till att börja med kan vi dela upp dem i fönstermarkiser och terrassmarkiser.

Är det så att du redan har en markis kan det i en del fall vara idé att förnya den istället för att köpa helt nytt. Man kan till exempel byta ut väven som är det första som både bleks och slits.

Oavsett om du vill köpa en ny markis eller snygga till den du redan har kan vi erbjuda dig flera bra lösningar från Europas ledande leverantörer.

markiser

Vi arbetar med de senaste lösningarna och materialen. Och vi har kvalitén som gör att du kan känna dig trygg med att du gör en bra investering.
Med en fönstermarkis får man både ett svalare inomhusklimat, man skyddar inredningen från att blekas och man kan också få ett visst mått av insynsskydd. Dessutom kan man, om platsen tillåter, skapa en plats utomhus som med fönstermarkisens hjälp blir både lite ombonad och skyddad.

Med en terrassmarkis kan du enkelt skapa ett uterum. En plats där du njuter av skuggan på dagen och på kvällarna behåller den värmen och förläng- er härliga sommarkvällar. Vi har ett brett sortiment med den senaste tekniken och designen. Du kan välja bland mängder av olika vävar som ger en mängd olika stiluttryck. Man kan välja att låta väven smälta in i fasaden eller gå motsatt väg och låta markisen ta för sig, kanske tillsammans med andra detaljer i fasaden med samma uttryck eller färg.

Man kan komplettera sin nya markis med fjärrkontroll, automatik, extra värme och skön belysning. På kvällen händer det mycket med vilket uttryck uteplatsen får beroende på hur man arbetar med ljuset.Vi har ett stort ut- bud av tillbehör till dina markiser, så att det blir precis som du har tänkt dig! Vi har även traditionella gardiner för utomhusbruk som ytterligare för- stärker känslan ombonat rum. De tål att hänga ute och gör mycket för att mjuka upp en uteplats, precis som mjuka textilier gör inomhus.

Du får alltid tre års garanti, så att du känner dig trygg med din investering.

Kontakta oss

Relaterade produkter

Terrassmarkiser

Med terrassmarkiser kan du skapa ett extra rum i din trädgård, skyddad från solens skarpa strålar. En ombonad, vacker och behaglig uteplats där du kan njuta av varma dagar och ljumma kvällar. Våra terrassmarkiser tillverkas av den ledande leverantören Weinor och finns ett stort antal utföranden.

Läs mer

Sidomarkiser

En sidomarkis eller sideline skyddar din uteplats från både sol, vind och insyn. Väven dras enkelt in och ut och när den inte används är den väl skyddad i kassetten. Sidomarkisen går att få med både en tät markisväv och en mer transparent screenväv.

Läs mer

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser skapar ett behagligt inomhusklimat genom att skärma av ljus och värme från solen. Dessutom ger de ditt hus en personlig karaktär. Du kan själv välja mellan massvis av olika vävar för att hitta en som passar just dina fönster.

Läs mer