Terrassmarkis helkassett

Terrassmarkis Helkassett

Terrassmarkis med helkassett

En terrassmarkis med helkassett ger det absolut bästa skyddet för din markis. Helkassetten är tätslutande vilket skyddar markisen från smuts och fukt. Dessutom håller kassetten markisväven snygg och fräsch i många år. En helkassettmarkis ger också ett elegant och stilrent intryck på fasaden.

Semina Life

Semina Life är en av marknadens ledande terrassmarkiser med helkassett. Den tillverkas av Weinor och är en motordriven markis i helkassett. Väv, kassett och armar är i material av högsta kvalitet och står emot både väder, vind och smuts. Vi brukar kalla den för markisernas multiverktyg eftersom den tar dig ett steg längre än konkurrenterna. Med smarta tillval som inbyggd LED-belysning och infravärme kan du sitta kvar långt in på småtimmarna. En rullgardin i framkant skyddar mot insyn och bidrar till en känsla av avskildhet.

Semina Life produktbroschyr >>

Cassita

Cassita kombinerar modern funktion med stilfull design. Den är en nätt terrassmarkis med helkassett från tillverkaren Weinor. Den smala kassetten gör att Cassita passar extra bra på fasader med begränsat utrymme. Välj mellan 47 olika färger och smarta tillval som belysning och infravärme.

Cassita produktbroschyr >>

Kontakta oss