Gardiner

– Snygga gardiner skyddar mot insyn och sol

Skånsk Fönstermiljö har ett stort sortiment gardiner – allt från klassiska lamellgardiner till mönstrade fräcka panelgardiner. Vilket utseende eller funktion du än söker så har vi en gardin som passar.

Mörkläggning behöver inte längre bara vara en persienn eller rullgardin. I stort sett alla våra produkter kan du få mörkläggande och utbudet av vävar och mönster är enormt. Kanske blir det en knallrosa duette i badrummet?

Kontakta oss

Gardiner

Relaterade produkter

Gardiner

Plisségardin

Plisségardiner är ett elegant val som passar i många olika miljöer och stilar. Gardinen rullas mjukt upp och ner tack vare den veckade väven. Beroende på hur tjock väv du väljer kan du styra ljusinsläppet, från transparent till mörkläggande.

Läs mer

Gardiner

Lamellgardin

Lamellgardiner har lodräta linjer som skapar en härligt öppen känsla som passar bra i stora fönster. Beroende på om du ska sätta upp dina lamellgardiner i uterummet eller inomhus kan du anpassa mörkläggningsförmågan.

Läs mer

Gardiner

Hissgardin

Hissgardinernas längd justeras enkelt genom att hissa dem upp och ner. Gardinerna skapar en skön känsla hemma, oavsett om du väljer en lätt och transparent väv eller om du föredrar en kraftigare kvalitet.

Läs mer

Gardiner

Panelgardin

Våra panelgardiner tillverkas av rullgardinsväv och har en flexibel skena gör det enkelt att hänga upp dem precis där det behövs. Panelgardiner passar bra för att skärma av stora fönsterpartier och kan också användas som rumsavdelare.

Läs mer

Gardiner

Duettegardin

Våra duettegardiner blir snabbt ett stilrent och energieffektivt blickfång till ditt hem. Duette finns i en mängd olika färger, mönster och vävar, som låter dig sätta din egen prägel på gardinerna.

Läs mer