Fönstermarkiser

– för behagligare inomhusklimat

Vi har alla typer av markiser och solskydd. Är det fönstermarkiser du söker finns det flera olika alternativ – olika former som korg eller raka., olika stabilitet och tålighet. Man kan välja fönstermarkiser med eller utan kappa som ger fasaden olika uttryck. Och naturligtvis en mängd olika vävar.

Är det så att du redan har en fönstermarkis kan det i en del fall vara idé att förnya den istället för att köpa helt nytt. Man kan till exempel byta ut väven som är det första som både bleks och slits.

Med en fönstermarkis får man både ett svalare inomhusklimat, man skyddar inredningen från att blekas och man kan också få ett visst mått av insynsskydd. Dessutom kan man, om platsen tillåter, skapa en plats utomhus som med fönstermarkisens hjälp blir både lite ombonad och skyddad.

Fönstermarkiser - 1

Oavsett om du vill köpa en ny fönstermarkis eller snygga till den du redan har kan vi erbjuda dig flera bra lösningar från Europas ledande leverantörer. Vi arbetar med de senaste lösningarna och materialen. Och vi har kvalitén som gör att du kan känna dig trygg med att du gör en bra investering. Vi har ett brett sortiment med den senaste tekniken och designen.

Och du kan välja bland mängder av olika vävar som ger en mängd olika stiluttryck. Man kan välja att låta väven smälta in i fasaden eller gå motsatt väg och låta markisen ta för sig – kanske tillsammans med andra detaljer i fasaden med samma uttryck eller färg.

Komplettera din nya fönstermarkis med fjärrkontroll och automatik. Du får alltid tre års garanti, så att du känner dig trygg med din investering.

Bild: @Sandatex

Våra broschyrer

SkF Fönstermarkis 200 >>
SkF Fönstermarkis 300 >>
SkF Fönstermarkis 300 Plus >>

Kontakta oss

Relaterade produkter

Fönstermarkiser

Markiser

Skånsk Fönstermiljö erbjuder alla typer av markiser. Oavsett om du vill köpa en ny markis eller snygga till den du har kan vi erbjuda dig flera bra lösningar från Europas ledande leverantörer.

Läs mer

Fönstermarkiser

Terrassmarkiser

Med terrassmarkiser kan du skapa ett extra rum i din trädgård, skyddad från solens skarpa strålar. En ombonad, vacker och behaglig uteplats där du kan njuta av varma dagar och ljumma kvällar. Våra terrassmarkiser tillverkas av den ledande leverantören Weinor och finns ett stort antal utföranden.

Läs mer

Fönstermarkiser

Sidomarkiser

En sidomarkis eller sideline skyddar din uteplats från både sol, vind och insyn. Väven dras enkelt in och ut och när den inte används är den väl skyddad i kassetten. Sidomarkisen går att få med både en tät markisväv och en mer transparent screenväv.

Läs mer