Duettegardiner

– skärmar av ljuset

Våra duettegardiner blir snabbt ett stilrent och energieffektivt blickfång till ditt hem. Duette finns i en mängd olika färger, mönster och vävar, som låter dig sätta din egen prägel på gardinerna. Det som gör duettegardinerna unika i sitt slag är dess unika cellstruktur och två lager väv som skapar en luftficka i gardinen.

På så sätt håller de kvar värmen inomhus på vintern och stänger ute solen på sommaren. Gardinen hissas mjukt upp och ner och ger både solavskärmning och mörkläggning.

Duettegardinerna är ett långsiktigt och flexibelt val. De är smuts- och vattenavvisande, vilket för att de håller sig fina i många år framöver. Du väljer själv storlek på dina duettegardiner – vi erbjuder allt från gardiner för stora fönsterpartier till små fönster med udda form.

Kontakta oss

duettegardiner - 2

Relaterade produkter

Duettegardiner

Gardiner

Skånsk Fönstermiljö har ett stort sortiment gardiner – allt från klassiska lamellgardiner till mönstrade fräcka panelgardiner. Vilket utseende eller funktion du än söker så har vi en gardin som passar.

Läs mer

Duettegardiner

Lamellgardin

Lamellgardiner har lodräta linjer som skapar en härligt öppen känsla som passar bra i stora fönster. Beroende på om du ska sätta upp dina lamellgardiner i uterummet eller inomhus kan du anpassa mörkläggningsförmågan.

Läs mer

Duettegardiner

Hissgardin

Hissgardinernas längd justeras enkelt genom att hissa dem upp och ner. Gardinerna skapar en skön känsla hemma, oavsett om du väljer en lätt och transparent väv eller om du föredrar en kraftigare kvalitet.

Läs mer

Duettegardiner

Panelgardin

Våra panelgardiner tillverkas av rullgardinsväv och har en flexibel skena gör det enkelt att hänga upp dem precis där det behövs. Panelgardiner passar bra för att skärma av stora fönsterpartier och kan också användas som rumsavdelare.

Läs mer

Duettegardiner

Plisségardin

Plisségardiner är ett elegant val som passar i många olika miljöer och stilar. Gardinen rullas mjukt upp och ner tack vare den veckade väven. Beroende på hur tjock väv du väljer kan du styra ljusinsläppet, från transparent till mörkläggande.

Läs mer